Yhteystiedot

Takamaantie 1, 33960 Pirkkala

Pirkkalan Taikamaa sijaitsee lähellä Pirkkalan keskustaa, Pirkkalan jäähallin takana sijaitsevassa metsässä. Pirkkalan Taikamaalla ei ole osoitettuja pysäköintipaikkoja, mutta pysäköintialueita löytyy Pirkkalan jäähallin pihasta (350 m), Pirkkalan liikuntatalon ja Suupanniityn koulukeskuksen alueelta (900 m) sekä Pirkkalan ABC:n pihasta (n. 1 km). Huomioithan pysäköitäessä, että se ei aiheuta häiriötä pysäköintialueen normaaliin käyttöön. Tilausajojen osalta luontevin jättöpaikka on Pirkkalan Jäähallin pysäköintiaulue.

Pirkkalan Taikamaa sijaitsee hyvien joukkoliikenne yhteyksien saavutettavissa. Tampereen seudun joukkoliikenteen pysäkit sijaitsevat noin 0,5 kilometrin etäisyydellä Pirkkalan Taikamaasta. Pirkkalan jäähallin läheisyydessä oleville pysäkeille Nuijamiehentie (7020) ja Pirkkalan jäähalli (7021) pääsee linjoilla 1A ja 1B, Linjat liikennöivät noin puolille yötä. Pirkkalan keskustasta kulkee linja 1 myös myöhemmin klo 1:45 saakka (tarkasta aikataulu).

Pirkkalan Taikamaahan kuljetaan jakaisin Ollinahon tieltä. Ollinahontiellä ainoastaan pihoihin ajo on sallittu moottoriajoneuvolla, joten saavuthan jalan. Polku Taikamaahan lähtee metsän laidasta Skeittirampin takaa jäähallin puolelta (katso opaskartta). Kuljettuasi metsän laitaa Taikametsä portti toivottaa sinut tervetulleeksi Taikamaahan. Taikametsän portilta Taikamaan rakennuksille on matkaa noin 200 metriä, huomaat kun olet perillä :)

Pirkkalan Taikamaan alueen kartta Retkikartta -palvelusta.

Tiedustelut ja varaukset

Veemi tapahtumat ja palvelut

Veemi vastaa Pirkkalan Taikamaan tiedusteluihin ja varauksiin. Ota yhteyttä tapahtumat(ät)veemi.fi tai siirry tarkempiin yhteystietoihin Veemi -kotisivulle.

Veemi tarjoaa Taikamaassa myös tapahtuma ja ohjelmapalveluita; tapahtumia aikuisten ja lasten syntymäpäivistä, kaveriporukoiden illanvietoista, yritysten tyky- ja virkistyspäiviin.

Varauskalenteri

Pirkkalan taikamaa

Varausaika tiedustelun voit sehdä myös suoraan varauskalenterin kautta. Varauskalenterissa näykyy suoraan varatut ajankohdat, joten vois suunnitella tapahtumasi ajankohdan vapaiden aikojen perusteella.

Varauskalenteria ylläpitää Veemi tapahtumat ja pelvelut, joten varauskalenteri sijaitsee Veemin -kotisivulla.